Cadde Mehmet Ali Erbil dans etti! Turistlerden para topladı

Mehmet Ali Erbil dans etti! Turistlerden para topladı

06.05.2024 - 15:45 | Son Güncellenme:

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile sık sık TikTok'tan canlı yayın açan Mehmet Ali Erbil, bu sefer farklı bir konuyla gündeme geldi. Ünlü şovmen, gittiği bir kafede dans ederek Arap turistlerden para topladı.

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil (67) ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı.

Haberin Devamı

Ceylan, ayrılığın ardından "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" demişti.

"TEKRAR EVLENMEK İSTERİM"

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Mali, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda evliliğe yeşil ışık yakarak, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar" şeklinde konuşmuştu.

Mehmet Ali Erbil, bu sefer gittiği bir kafede Arap turistlerden para toplamak için dans etti. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Mehmet Ali Erbil dans etti Turistlerden para topladı

DANS EDEREK ŞOV YAPTI

Ünlü şovmen, sevgilisi Gülseren Ceylan'la gittiği bir kahvaltı mekanında ortalığı birbirbirine kattı. Sağlıklı ve enerjik halleriyle gelen davetlileri gülme krizine sokan ünlü şovmen, mekan sahibi Murat Öztürk’ün başımdaki şapkayı alıp kahvaltıya gelen davetlileri tek tek dolaşarak şapkasını para topladı.

Haberin Devamı

Şovmen, dolaşma esnasında yaptığı danslarıyla herkesten tam not aldı. Mekanda bulunanlar arasında Derya Tuna’da ünlü şovmeni yalnız bırakmadı.

Mehmet Ali Erbil dans etti Turistlerden para topladı